A RENDELÉS MENETE ÉS A SZÁLLÍTÁS MÓDJA

1. KIVÁLASZTÁS: A kiválasztott terméket a megfelelő darabszám bejelölése után tedd a Kosárba.

2. Ha még módosítani akarsz a vásárlásodon, a Kosaram megtekintésével megteheted.

3. REGISZTRÁLÁS: A fizetés megkezdése előtt regisztrálnod kell, de csakis az első alkalommal, hiszen adataidat tároljuk és minden ezt követő vásárlásnál automatikusan kitöltődnek az adatok. Ebben az esetben már a vásárlást megelőzően beléphetsz, de megteheted ezt a rendelés véglegesítése előtt a pénztárnál.

4. FIZETÉS MEGKEZDÉSE: A fizetéshez a Pénztár gombra kattints, ahol ellenőrizd adataidat. Ezt gondosan végezd el, és ha nem megfelelő valami, akkor pénztár oldalon vagy az oldal tetején található Fiókom menüpontban a címem szerkesztése almenüben a Szerkesztés gombra kattintva tedd meg.

5. SZÁLLÍTÁSI MÓD KIVÁLASZTÁSA: A Pénztár menüben választhatsz szállítási módot, ami lehet személyes átvétel vagy kiszállítás GLS futárszolgálattal.

6. A személyes átvétel Budapesten ingyenes (1065 Budapest, Ó utca 6.), a postai kiküldés normál csomag esetén 1590 Ft. Ellenőrizd, hogy a számlázási cím és a szállítási cím azonos–e. A kiszállításhoz megjegyzést is fűzhetsz (pl. Saját kézbe, meghatalmazással, postaládába nem fér be stb.)

7. TÉNYLEGES FIZETÉS: A fizetés történhet banki átutalással és készpénzben.

Banki átutalás fizetési mód esetén kérjük, hogy a végösszeget utald át bankszámlánkra. A bankszámla adatokat a rendelés visszaigazoló emailben találod meg. Kérjük, hogy a rendelési azonosítót a megjegyzésbe írd bele. A megrendelést akkor fogadjuk el, ha megérkezett az összeg. Személyes átvétel esetén a fizetés készpénzben vagy előre utalással is történhet.

8. RENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA: Ha mindent kitöltöttél, nyomd meg a Rendelés gombot és megjelenik a rendelés visszaigazolása, amiről e-mailt is kapsz a megadott postafiókba. Az e-mail-ben történő visszaigazolás kézbesítésének hiányát okozhatja a rosszul megadott e-mail cím, vagy a postafiókodhoz tartozó tárhely telítettsége. Amennyiben 24 órán keresztül sem kapsz visszaigazolást e-mail-ben a megrendeléséről, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.