AZ ACCA KAPPA TÖRTÉNETE

Acca Kappa: A világ leghíresebb fodrászaival közösen fejlesztett professzionális hajápoló termékek, már 140 éve.

accakappa_hermannkrüll

Hermann Krüll, az Acca Kappa alapítója

 

Az Acca Kappa márkanevet 1869 óta használja a minőségi keféiről ismertté vált H. Krüll & C. Az Acca Kappa professzionális kollekció olyan Olaszországban gyártott hajkefékből, fésűkből és sminkecsetekből áll, melyeket kifejezetten a szakemberek igényeihez fejlesztettek ki.

made-in-italy-logo-acca-kappa-webAz alapanyagok kiválasztása, a részletek kidolgozása és a világ vezető szépségszalonjaival közösen végzett kutatások jelentik a cég üzleti filozófiájának alapkövét: olyan termékek gyártása, melyek nemcsak a ma, hanem a holnap elvárásainak is megfelelnek. Az első osztályú alapanyagok a megmunkálási technikákkal kombinálva, melyek a hosszú évek alatt öröklődtek tovább, garantálják az Acca Kappa professzionális kefék minőségét.

Az Acca Kappa fából készült kefék a legjobb minőségű fa alapanyagból készülnek, melyet az ergonomikus formákhoz, a tökéletes fogáshoz és a kiegyensúlyozott súlyeloszláshoz választottak ki. Egyes modellek speciális érdes nyéllel készülnek, mely tökéletes csúszás mentes fogást biztosít. A légpárnás kefék párnája természetes gumiból készül, mely hosszan megőrzi rugalmasságát, így a ragasztások és a sörték nem lazulnak meg. A párna egyedi formája egyenletesen nyeli el és teríti szét a nyomást a kefe teljes felületén, így gyengéden fésüli a hajat és stimulálja a fejbőrt. Az elvékonyodó tüskék a hajszárító hőjének ellenálló műanyagból vagy fémből készülnek, lekerekített véggel, sérülés nélkül fésülik a hajat és gyengéden masszírozzák a fejbőrt. Kizárólag első osztályú sörtéket és összetevőket használunk, míg a sörték egy rendkívül bonyolult gyártási folyamattal kerülnek végül a kefére: az egyes sörtecsomók vége mindig lekerekített, így tökéletesen ragadják meg a hajat – ez a magas minőségű hajkefék tulajdonsága.

A professzionális Acca Kappa keféket több termkécsaládra osztottuk, ezért a fodrászok egymástól különböző elvárásait is kielégítik. Minden termékcsalád széles átmérő és formaválasztékban kapható. A H. Krüll & C. minőségbiztosítási rendszere megfelel az UNI EN ISO 9001/2008 szabványnak.

acca kappa factory

Megnézem a termékeket!